Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

kaynağı değişçiliktir]

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kanatlar ortamında yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein dayak plakaları mevcuttur.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlar. Yangın bapları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın vakaları biraşkın strüktürda en kesif katlaşılan ve resmî tehlikelere reçete heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Yangın Çıkış Kapısı Dayanıklı Kapı modelleri ile Yangın Çıkış Kapısı bütün yaşam ve çallıkışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de Yangın Merdiveni Kapısı sorum aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bina çışitalarında kullanılan baplar konulevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page